2.8.10

Finnsailerit kokoontuivat jälleen


Finnsailereiden perinteinen kesäkokoontuminen järjestettiin jälleen kerran Kustavin Saviletossa. Paikalle saapui 12 venettä - mikä on hyvää viime vuosien keskitasoa - sekä lisäksi kolme veneenomistajaa autoilla. Ensi kerralla sitten vettä myöden.

Tällä kertaa huomionarvoista oli ainakin se, että paikalle saapui ensimmäinen vieras ulkomailta. Dusseldorfin lähistöltä Saksan Moersista saapunut Viola (Finnsailer 34) oli iloinen lisä seurueeseen.

Suomalaisistakin pitkämatkalaisista kannattaa mainita vaasalainen Ariadne (Finnsailer 34) sekä Sipoosta tullut Tuulantei (Finnsailer 36). Aiemmin kaukaisimmat kävijät ovat tulleet Helsingistä ja Kristiinankaupungista.

Treffeillä nähtiin myös ensimmäistä kertaa Finnsailer 38 (Olga-Hilja, Espoo), johon kaikki saivat illan mittaan tutustua. Kuva yllä.

Perinteisten saunomisten ja syöminkien lisäksi finnsaileristit paistoivat makkaraa ja kisailivat heittämällä tarkkuutta viinipullosta. Ja kuinka sattuikaan, pullon tuonut puheenjohtaja voitti ja vei sen myös mennessään.

Aamun kipparikokouksen päätöksiin palaamme tuonnempana. Mainittakoon kuitenkin jo nyt, että seuraava tapaaminen järjestetään ensi vuonna samaan aikaan samassa paikassa, eli kaksi viikkoa juhannuksen jälkeen 9-10.7.2011. (Perjantaina saapuminen on edelleen hyvä idea.)

Kiitoksia järjestäjille ja kaikille osallistujille mukavasta viikonlopusta!

Ei kommentteja: